Kynnet

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Rakennekynsiä tehdään geelillä. Oman kynnen geelilakkauksia tehdään UV-lakalla

Rakennekynsien huolto ja hoito:
Ensimmäinen huolto olisi hyvä tehdä n. 2 viikon jälkeen kynsien ottamisesta, jotta nähdään kuinka materiaali reagoi ja käyttäytyy asiakkaan oman kynnen kanssa. Seuraavat huollot suositellaan tehtäväksi 3-4 viikon välein. Huollossa viilataan pois suurin osa vanhasta materiaalista, täytetään kynnen kasvusta johtuva rako kynsinauhan ja rakennekynnen välillä, korjataan kynnen muoto oikeaksi lisäämällä uutta materiaalia vanhan viilatun materiaalin päälle ja korjataan mahdolliset halkeilut ja pinnan irtoamiset.

Jotta rakennekynsi kestäisi mahdollisimman hyvänä, on siitä pidettävä hyvää huolta. Rakennekynsi suojaa omaa kynttä myös kosteudelta, ja onkin suositeltavaa käyttää kynsinauhaöljyä päivittäin, joka hoitaa kynsinauhoja, säilyttää kynnen joustavana ja kosteana, jotta se ei kuivuisi liikaa ja rakennekynnen ikä pitenee. Rakennekynnen iälle ei kuitenkaan ole rajaa, jos niitä vain huolletaan säännöllisesti 3-4 viikon välein.

Vältä:
– Lanoliinia sisältäviä voiteita, pesuaineita
– Kynsien naputtelua pöytään
– Kynsien pureskelua
– Kynnen yläpinnan tai alapinnan raaputtelua
– Kynnen sivujen viilausta
– Asetonia sisältävää kynsilakanpoistoainetta

Kaikki kynsipalvelut:
– Geelilakan poisto
– Geelilakkaus
– Geelilakkaus ranskalainen
– Luonnonkynnen geelaus sis. koristelut
– Rakennekynnet geelillä
– Rakennekynsien poisto
– Rakennekynsien huolto

Varaa aika tästä tai pyydä kosmetologin konsultointia!

Katso töitäni Instagramissa!