Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajojen ja huulten pysyvää korostamista.

Käsittelyssä väriaine viedään steriilillä kertakäyttöneulalla ihon alle. Neulat ja värikupit ovat kertakäyttöisiä. Pigmenttiväri jää vain ihon ylimpiin kerroksiin ja haalistuu vähitellen 1-2 vuodessa ihotyypistä riippuen. Pigmentointia ei suositella raskauden ensimmäisellä kolmanneksella. Kulmakarvojen ja huulten malli ja tekniikka suunnitellaan aina tarkasti yhdessä asiakkaan kanssa ennen käsittelyä.

Toimenpiteet kestävät n. 2 h ja vahvistus tehdään 2 kk sisällä, mikäli vahvistusta ei tehdä pysyvyys on noin 6 kk. Ripsipidennykset hankaloittavat silmän rajauksen tekoa, joten tule pigmentointiin ilman niitä. Silmätulehduksen jälkeen odota 2 viikkoa ennen pigmentointiin tuloa. Pigmentaation jälkeen tulos näyttää tummemmalta noin 5-7 päivää, jonka jälkeen ylimääräinen väri lähtee pois. Kotihoito ohjeet näet alta ja käymme ne läpi huolellisesti vielä toimenpiteen jälkeen.

PowderBrows – kevyt meikin omainen lopputulos. Tekniikka on niin sanottu häivytys tekniikka, jolla kulmakarvoihin saadaan pehmeä, puuterimainen lopputulos. Pigmentointi tehdään häivyttäen eikä niihin sen vuoksi tule tarkkaa rajaa. Tekniikka sopii hellävaraisuuden takia kaikille ihotyypeille mutta erityisesti rasvoittuvalle ihotyypille.

Microblading – kulmat piirretään manuaalisesti terällä, yksi karva kerrallaan. Jäljitellään omien karvojen vahvuutta ja  suuntaa.

Aquarell- huulipigmentointi hyvin luonnollinen ja huoliteltu kestomeikki. Lopputuloksesta saadaan erittäin luonnollinen nude-look tai voidaan halutessaan tehdä meikkimäisempi huulipuna-efekti. Huulten muotoa tarvittaessa korjataan, niihin voidaan tehdä joko tarkkarajaus tai häivytetty rajaus. Huulistasi tulevat entistä kauniimmat tällä tekniikalla.

Ripsilinjan täyttö ylärajaus – hyvin luonnollinen rajaus ripsien tyvessä

Ripilinjan täyttö ylä- ja alarajaus – hyvin luonnollinen ylä ja alaripsien tyvessä

Varaa aika tästä tai pyydä kosmetologin konsultointia!

Katso töitäni Instagramissa!

Kestopigmentoinnin jälkihoito-ohjeet
Hoitoaika on noin 7 päivää. Pigmentoidulle alueelle muodostuu kuori/rupi jo muutaman tunnin kuluttua pigmentoinnista. Aluetta on hoidettava siihen tarkoitetulla hoitovoiteella vähintään 2 krt päivässä, myös useammin, mikäli alue tuntuu kiristävältä tai kuivalta. Kuorta/rupea ei saa missään vaiheessa repiä tai raapia, koska silloin ruven mukana voi lähteä pois myös väriä.

Pigmentointialuetta ei saa puhdistaa millään muulla kuin vedellä, niin kauan kunnes kuori/rupi on lähtenyt.

  • Pigmentoidulla alueella ei saa käyttää meikkiä tai ihonhoitotuotteita.
  • Vesipesu ja hoitovoide riittää tarvittaessa.
  • Muuten voit meikata ja hoitaa ihoasi normaalisti.
  • Käsittele pigmentoitua aluetta hyvin hellävaroin.

Pigmentoinnin jälkeen on vältettävä viikon ajan:

  • Auringonottoa ja solariumia (vähintään viikko).
  • Aineenvaihduntaa vilkastuttavaa urheilua.
  • Saunomista ja uimista.

Muista suojata kulmapigmentointisi aurinkosuojatuotteella myös paranemisen jälkeen (SPF 50+). Näin väri pysyy hyvänä pidempään.

Omalla pigmentoinnin jälkeisellä hoidolla, voit vaikuttaa värin tarttumiseen/pysyvyyteen jopa 50 %. Ensimmäisen pigmentointikerran jälkeen väriä lähtee pois lähes aina 50-80 %. Muista että lopullinen lopputulos on nähtävissä vasta vahvistuksen jälkeen. Joissakin tapauksissa pigmentointi voi vaatia jopa kaksi vahvistusta.