Kasvohoidot

Kasvohoidot ja ihonpuhdistukset lisäävät ihon hehkua, kaunistavat väriä ja rentouttavat. Puhdas iho näyttää terveemmältä. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule nauttimaan!

Toskani Cosmetics medikaaliset kasvohoidot

TKN Monoacid Peelings eli medikaaliset happohoidot mahdollistavat nopeutetun ihon kuoriutumisen, ihon rakennusaineiden uudelleen järjestäytymisen ja ihon ulkonäön kohentumisen. Tuotteet ovat turvallisia ja laadukkaita. Kuorinnat valitan aina henkilökohtaisesti ja ihon tarpeiden mukaan. Ensimmäisen hoidon hinta on 139 e, sarjahoitona otettuna seuraavat hoidot ovat 99 e. (Sarjahoitona tarkoitetaan 1-3 vkon välein otettuja hoitoja.)

Toskanin Dermapen -neulaushoidossa kasvoille ja kaulalle tehdään mikropieniä reikiä, mitä ei silmin voi nähdä. Kudosnestettä tai verta ei hoidossa erity. Neulauksen avulla iho kiinteytyy, aktiivisten aineiden imeytyminen tehostuu, arvet ja arpikudos korjaantuu, pigmenttiläiskät pienenevät ja vaalenevat. Ihon väri ja pinta tasoittuu sekä kirkastuu.

Biolinen cosmetics kasvohoidot

Daily facial care varmistaa tehokkaan ja raikkaan kasvohoidon. Hoito soveltuu kaikille, erityisesti nuorille ihonpuhdistukseen. Valitaan ihotyypin mukaiset hoitotuotteet ja hoito. Sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan (mekaanisen ihon puhdistuksen, mikäli sen haluaa), kevyen hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

De-Sense -kasvohoito sopii meille kaikille. Kasvojen punoitus, johon liittyy usein kutinaa, lämmön ja kihelmöinnin tunnetta, voivat johtua erilaisista ympäristötekijöistä. Linjan ultrahellävaraisissa koostumuksissa yhdistyy biomimeettinen teknologia sekä luonnolliset perinteisen ihotautien hoidossa käytetyt raaka-aineet. Toimii hyvin myös ns. SOS-hoitona ärtyneeseen ihon tilaan. Hoitaa herkistynyttä, ärsyyntynyttä ja couperosa ihoa, vahvistaen ihon suojatoimintoja ja mikroverenkiertoa.

Lifting Code -kasvohoito parantaa ihon laatua sisältäpäin ja antaa välittömän syväkosteuttavan vaikutuksen. Hoito sisältää innovatiivisen Biomatrix erikoisnaamion, joka stimuloi kollageenisynteesiä, tasoittaa kasvojen piirteitä ja pehmittää juonteita. Välitön kohotus ja syväkosteuttava kiinteytys muotoilee kasvojen piirteitä. Sopii hyvin “tuhkimo”- hoitona juhliin ja morsiamelle.

DE-OX -kasvohoito antaa ihollesi antioksidanttisuojaa ja uutta elinvoimaa.  Raikas C-vitamiini hoito, joka suojaa ihosi ympäristöstressiltä, kuten ilmansaasteilta, säteilyltä ja ilmastorasituksilta, jotka edistävät ihon ikääntymistä, herkkyyksien sekä epäpuhtauksien syntyä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Primaluce ihoa asteittain uudistava ja kosmeettisesti kuoriva kasvohoito. Sisältää luonnollisia hedelmähappoja, kuten mantelihappoa joka uudistaa, kosteuttaa ja sopii normalisoimaan epäpuhtauksiin taipuvaista ihotyyppiä. Hoito on anti-aging-vaikutteinen, joten se sopii ennaltaehkäisevänä hoitona juonteille. Kuorii, kirkastaa ja kosteuttaa tehokkaasti.

Varaa sinulle sopiva hoito tästä tai pyydä kosmetologin konsultointia!

CF010298 kopio – kopio